ADINDA VERHOEFF


Regio Hoofddorp
06-10697714
adinda.verhoeff@homemadeby.nl

Stylist Adinda Verhoeff geeft interieuradvies bij je thuis

INTERIOR DESIGNER
ADINDA VERHOEFF

Stel je eens voor….

Dat een Interior Designer je verrast binnen je eigen smaak en helpt je keuzes te maken, afgestemd op jouw persoonlijke wensen? En dat op de plek waar dit het meest logisch is: bij jou thuis?

Als interior designer heb ik één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Samen met jou wil ik een positieve verandering teweegbrengen vanuit een passie voor schoonheid en perfectie. In de onderscheidende aanpak van Home Made By ben jij het centrum van ons creatieve proces. Zo halen wij samen de maximale potentie uit jouw huis en brengen wij jouw persoonlijke droomhuis tot leven.

HOME MADE BY INTERIOR DESIGNER

Adinda Verhoeff - INTERIEURADVIES

De expertise van een interieur stylist kan je helpen je plannen en wensen in goede banen te leiden. Mijn interieuradvies bestaat uit onze unieke werkwijze en begint altijd met een Design Date. Een Design Date is een kosteloze ontmoeting in omgeving Noord Holland, Hoofddorp, Zwaanshoek, Bennebroek en Heemstede met een interieurstylist. De interieurstylist belt je op om een afspraak in te plannen en je woonwensen te bespreken. Ook ontvang je ter voorbereiding een verhelderende vragenlijst zodat we weten wat jij in je hoofd en je hart hebt. .

Adinda Verhoeff – WOONINSPIRATIE

Je zoekt naar wooninspiratie in omgeving Noord Holland, Hoofddorp, Zwaanshoek, Bennebroek en Heemstede maar bent onzeker of je het geheel wel zo goed kunt overzien en of je alles wel goed op elkaar kunt laten aansluiten. Als interieurstylist wil ik je graag helpen bij het realiseren van jouw droom(t)huis. Dus wil je jouw woonkamer inrichten? Of heb je interieuradvies nodig bij een andere ruimte in huis? Met een Online Design Date kun je veilig vanuit huis interieuradvies ontvangen van onze interieur stylist.

Adinda Verhoeff – RUIMTES

In de woonkamer brengen wij het merendeel van onze vrije tijd door. Samen met de eetkamer vertegenwoordigen deze ruimtes ons thuisgevoel. Het gebruik van een ruimte kan ook veranderen doordat er nu een werkplek of extra kinderkamer nodig is. Ons leven verandert en dan realiseer je je opeens dat de woninginrichting niet meer zo goed aansluit. Dus wil je interieuradvies in Hoofddorp, Zwaanshoek, Bennebroek en Heemstede neem dan contact op.

Adinda Verhoeff – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het in de collecties van Home Made By. Ik begrijp als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom werk ik met de collecties van Home Made by, de collectie kenmerkt zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos?