LOTTE NIJKAMP


Regio Den Haag | Voorburg
06-41277501
lotte.nijkamp@homemadeby.nl

Stylist Lotte Nijkamp geeft interieuradvies bij je thuis

Interior Designer Lotte Nijkamp

Stel je eens voor….

Dat een Interior Designer je verrast binnen je eigen smaak en helpt je keuzes te maken, afgestemd op jouw persoonlijke wensen? En dat op de plek waar dit het meest logisch is: bij jou thuis?

Als interior designer heb ik één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Samen met jou wil ik een positieve verandering teweegbrengen vanuit een passie voor schoonheid en perfectie. In de onderscheidende aanpak van Home Made By ben jij het centrum van ons creatieve proces. Zo halen wij samen de maximale potentie uit jouw huis en brengen wij jouw persoonlijke droomhuis tot leven.

 

Lotte Nijkamp - INTERIEURADVIES

De expertise van een interieur stylist kan je helpen je plannen en wensen in goede banen te leiden. Mijn interieuradvies bestaat uit onze unieke werkwijze en begint altijd met een Design Date. Een Design Date is een kosteloze ontmoeting in omgeving [plaatsen toevoegen] met een interieurstylist. De interieurstylist belt je op om een afspraak in te plannen en je woonwensen te bespreken. Ook ontvang je ter voorbereiding een verhelderende vragenlijst zodat we weten wat jij in je hoofd en je hart hebt.

Lotte Nijkamp – WOONINSPIRATIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het samen met de stylisten van Lotte Nijkamp. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Lotte Nijkamp zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij ons kun je alle kanten op.

Lotte Nijkamp – RUIMTES

In de woonkamer brengen wij het merendeel van onze vrije tijd door. Samen met de eetkamer vertegenwoordigen deze ruimtes ons thuisgevoel. Het gebruik van een ruimte kan ook veranderen doordat er nu een werkplek of extra kinderkamer nodig is. Ons leven verandert en dan realiseer je je opeens dat de woninginrichting niet meer zo goed aansluit. Dus wil je interieuradvies in [plaatsen toevoegen] neem dan contact op.

Lotte Nijkamp – ONZE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het in de collecties van Home Made By. Ik begrijp als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom werk ik met de collecties van Home Made by, de collectie kenmerkt zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos?