home made by materialen duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen materialen

De Home Made By collectie duo rolgordijnen bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod met mooie rijke stoffen met structuur, natuurlijke tinten, bijzondere geweven stof of specifieke trendkleuren. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij. De collectie bevat stoffen met verschillende baanhoogtes. Voor een strakke look in combinatie met elegant licht kies je voor een Home Made By duo rolgordijn. Onze Interior Designer helpt je graag bij het maken van de juiste kleur- en materiaalkeuze, in de winkel of bij jou thuis.

Drie verschillende standen


Met een duo rolgordijn kun je drie verschillende standen creëren:

• Open: voor vrij doorzicht

• Halfopen: voor gefilterde lichtinval

• Gesloten: voor maximale lichtwering


Keuze mogelijkheden duo rolgordijnen

Verduistering
Kies je voor een verduisterende stof? Dan wordt je duo rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Je verduisterende duo rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat. Dit model blokkeert het licht vrijwel helemaal en is dus ideaal voor de slaapkamer.

• Let op: donkere stoffen verduisteren beter dan lichte stoffen.

• Houd rekening met lichtkieren aan de zijkanten van het product en tussen de banen.

 

Grafische vorm
Voor een speels effect kies je voor deze speciale stof met een grafische vorm. Deze stof is beschikbaar in drie kleuren. Deze stof wordt altijd gecentreerd gesneden vanuit het midden. Door het opengeweven dessin is dit product niet volledig lichtdicht.

 

Baanbreedtes
Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende baanbreedtes: van 7,5 cm voor een subtiel effect, tot 15 cm. Deze stoere brede banen staan heel mooi voor grote ramen.
 

Extra mogelijkheden
Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed.

 

Afwerking
Er zijn veel mogelijkheden:

• Keuze uit een ronde koof en vierkante koof.

• Bij transparante en lichtdoorlatende stoffen wordt een ronde onderlat geleverd en bij verduisterende stoffen een gesloten vierkante onderlat.

• De hardware is verkrijgbaar in de kleuren: wit, offwhite, aluminium, champagne en zwart. Het plakprofiel biedt uitkomst wanneer je niet wil boren in het kozijn, ideaal voor kunststof en aluminium kozijnen.

• Nieuwe kindveilige kettingbediening: de ketting schiet los uit het mechanisme wanneer er overmatige druk op wordt uitgeoefend. Deze ketting is gemakkelijk weer terug te plaatsen in het kettingmechanisme.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

 

LET'S DESIGN TOGETHER!