VOGEL WONEN

Rivierdijk 745
3361 BV Sliedrecht
0184 41 37 53
info@vogelwonen.nl

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Vogel Wonen, Sliedrecht

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Sliedrecht nog mooier wonen.


Heb je naar aanleiding van je bezoek aan onze winkel
behoefte aan een persoonlijk advies, dan maken we hiervoor graag een Design Date afspraak.

Ruud Vogel

Ruud Vogel

eigenaar, stoffeerder

Peter Vogel

Peter Vogel

eigenaar, stoffeerder

Adri Vogel

Adri Vogel

creatief-adviseur

Leida Koetsveld

Leida Koetsveld

administratief-medewerker

Charlotte Poots

Charlotte Poots

stylist

Marian Verheul

Marian Verheul

stylist

Nieuws uit Sliedrecht

Volg hier de ontwikkelingen van Vogel Wonen


 

Wat kun je bij Vogel Wonen vinden?


Collectie producten in Sliedrecht

 

Vogel Wonen - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Vogel Wonen in Sliedrecht binnen voor een verrassend advies. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Vogel Wonen kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een eerlijke prijs. En niet onbelangrijk: bij Vogel Wonen in Sliedrecht ben je ook aan het juiste adres als het op inspiratie aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het adviseren,opmeten en monteren kun je ook aan Vogel Wonen overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Vogel Wonen – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Vogel Wonen in Sliedrecht. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Daarom kenmerken de collecties van Vogel Wonen zich door de beste kwaliteit in de nieuwste kleuren. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Vogel Wonen in Sliedrecht kun je alle kanten op.

Vogel Wonen – SERVICE

Van het kopen van een nieuwe bank, het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Vogel Wonen in Sliedrecht ook terecht voor advies op maat. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar combineren om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Vogel Wonen inschakelen als de beste.

Vogel Wonen – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren.Een groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van raamdecoratie is voor ons geen enkel probleem. Bij Vogel Wonen weten we precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in-betweens, plissé gordijnen, jaloezieën of juist duo-rolgordijnen.