• Behang
Filter
Behang
ARTIKELEN

KLEUR

Behang
ARTIKELEN

KLEUR

Home Made By Behang Patroon Natuur

Home Made By - PATROON BEHANG

Er is niets dat een leefomgeving zo sterk een nieuwe uitstraling geeft als behang. Patroon behang heeft een groot effect in een ruimte. Het voordeel is dat - wanneer je na verloop van tijd zin hebt in iets nieuws - je het behang eenvoudig kunt verwijderen en je vervolgens met een relatief kleine aanpassing je interieur een verfrissend effect geeft. Van natuurlijk tot grafisch en van modern tot klassiek – je vindt de meest uiteenlopende stijlen bij Home Made By. Maar niet alleen in uiterlijk vind je grote verschillen, ook in type kun je alle kanten op.Er is niets dat een leefomgeving zo sterk een nieuwe uitstraling geeft als behang. Patroon behang heeft een groot effect in een ruimte. Het voordeel is dat - wanneer je na verloop van tijd zin hebt in iets nieuws - je het behang eenvoudig kunt verwijderen en je vervolgens met een relatief kleine aanpassing je interieur ...

Benieuwd welk behang het beste past bij jouw stijl? Maak dan gebruik van een Design Date met een van onze interior designers.

BOEK JOUW DESIGN DATE

BIJZONDERE SFEER NEERZETTEN
Mooi afgewerkte muren en plafonds zijn een randvoorwaarde om een hoge kwaliteit van afwerking te realiseren. Dan pas komt mooi behang of schilderwerk tot zijn recht. Door je interieur te voorzien van nieuw behang, heeft het geheel direct een vernieuwd gevoel. Met behang kun je een bijzondere sfeer neerzetten of ervoor zorgen dat een ruimte optisch groter – of juist kleiner – lijkt. Met een uitgesproken behangsoort geef je een kamer een krachtig karakter. In de hal maak je met een patroon behang een sterk statement.

VERSCHILLENDE SOORTEN BEHANG
Onze collectie bestaat uit verschillende type behang: vinyl behang, vliesbehang en papierbehang. Ieder type heeft haar eigen voordelen. Daarnaast hebben we oneindig veel patronen zoals: hout behang – tropisch flamingo behang – barok behang – industrieel behang – botanisch behang – jongens behang. We hebben behang voor verschillende ruimtes zoals behang voor de babykamer of behang voor de kinderkamer.

WISSELENDE EXPOSITIE
Onze Interior Designers zien wandbekleding als een wisselende expositie in huis, zo kun je gemakkelijk een nieuwe sfeer creëren. Zij adviseren je bijvoorbeeld graag over behang voor je kinderkamer of babykamer. Van tropisch flamingo behang en botanisch behang tot aan stoer jongens behang en industrieel behang. Voor informatie over het onderhoud van patroon behang kun je altijd terecht in onze winkel. Onze vakspecialisten informeren je graag.

BEHANGEN EN ONDERHOUD
Onze Interior Designer helpt je bij het maken van de juiste kleur, patroon en materiaal. Hierbij zal de Interior Designer alleen materialen voorstellen die passen bij de door jouw gewenste afwerking en uitstraling. Vervolgens levert de vakspecialist het materiaal voor de klus. Het verschuiven van alle meubelen en het voorbereiden van de muren is tijdrovend. Om deze reden kiezen veel mensen ervoor om de hulp van onze professionele behanger in te schakelen. De Home Made By vakspecialisten weten hoe dit moet gebeuren. Van onderhoud en voorbereiding tot afwerking.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!