wooninspiratie, woonkamer inspiratie, kleuren 2019, kleur

Wooninspiratie & kleurentrends

Wooninspiratie van Home Made By

Welkom bij wooninspiratie van Home Made By. Ben je toe aan een nieuw interieur of unieke ideeën voor de inrichting van jouw huis? Wil je jouw woonkomer opnieuw inrichten? Op deze pagina vind je alles op het gebied van wooninspiratie, kleuren, woontrends, stijlen en tips voor in huis. Of je nu aan de slag gaat met de basis of druk bent met het bepalen van de juiste sfeer voor jouw interieur. Bekijk onze blogs en laat je inspireren op het gebied van interieur, styling tips, woontrends en slimme oplossingen.

Wooninspiratie & kleuren

Bij Home Made By werken wij met een team van interior designers, die zich volledig inzetten om jou te voorzien van wooninspiratie en kleurentrends. Dit is geen kant-en-klare oplossing, maar een persoonlijk advies of ontwerp waarin jouw smaak, levensstjil en budget de hoofdrol spelen. Zo zie je regelmatig binnenkijkers van bewoners voorbijkomen, en vertellen wij meer over de laatste trends op het gebied van kleur en home inspiratie. 

Woonkamer wooninspiratie

De woonkamer is het hart van het huis. Hier breng je veel tijd door, samen of alleen. Het is een plek voor gezelligheid en ontspanning. Om deze reden is het belangrijk dat de woonkamer aansluit bij jouw persoonlijke stijl en interieurwensen. In onze verschillende categorieën wooninspiratie kun je alles vinden voor jouw woonkamer. 

Verschillende categorieën wooninspiratie

Al aan de slag gegaan met het inrichten van jouw woonkamer of ben je je aan het voorbereiden op deze klus? Of ben je nog op zoek naar wooninspiratie voor een andere ruimte in huis? Onze interior designers geven je wooninspiratie in en rondom het huis. Op onze blog kun je je laten inspireren op het gebied van home inspiratie, woontrends en kleurgebruik. Wil je graag een specifieke woonstijl of specifiek product zien? Onze wooninspiratie is ingedeeld op verschillende categorieën, waardoor jij overzichtelijk inspiratie op kunt doen. Van de nieuwste woon- en kleurtrends (2022) tot het effect van raamdecorati of een visgraatvloer.