Home Story Loft Sail the High Seas

Inspiratie voor onze Loft Autumn/Winter collectie komt van de zee en het strand. Van ontdekkingsreizigers die eropuit trokken. Het water over. Richting verre kusten met nieuwe ideeën. Nog steeds kom je over de hele wereld Nederlanders tegen. We gaan graag het avontuur aan.  
 
In Loft word je omringd door de kalme kleuren van zee en van zonnige kusten. Je voelt hier veel ruimte. Dit is de ideale plek om een nieuwe horizon te kiezen en je volgende avontuur te plannen.  

 

LOFT 26 | LOFT 27 | LOFT 28

Identity board & Design Plan

Loft 26

Onze Home Story Loft 26 begint op een ongerept strand. De basis is een subtiele schakering van zachte zandtinten. De kleuren Tent en Antiloop worden gecontrasteerd met Albast en onze nieuwe kleur Walvis.  
 
Het samenspel van gelaagde kleuren geeft een gevoel van rust en ruimte. Uitdagende texturen en decoratieve accessoires komen hierdoor extra tot hun recht.  

Loft 26

GEBRUIKTE PRODUCTEN LOFT 26

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Loft 27

De zandkleuren van Loft 27 worden zonniger en rijker. Oker en Gember geven het ton-sur-ton meer diepte en contrast. Onze nieuwe kleur Walvis krijgt een grotere rol. Het resultaat is een frisse, levendige ruimte.  
 
Zomerse zandtinten en ritmische texturen zorgen voor een levendige ruimte met een optimistische sfeer. Een fijne omgeving om samen te komen en je op te laden voor een nieuwe dag. 

Loft 27

GEBRUIKTE PRODUCTEN LOFT 27

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Loft 28

Voor het design van Loft 28 laten we het strand achter ons. De open zee is onze inspiratie. De kleuren Vorst, Walvis en Zeehond krijgen een prominente rol. Albast blijft onze basiskleur. Samen geven ze de ruimte een gedistingeerde, kalme look.  
 
In Loft 28 draait het om details en nuance. De fijne weving en patronen van de stoffering, de textuur van de wandbekleding. Subtiele details en goed gekozen accessoires maken de ruimte helemaal af.  

Loft 28

GEBRUIKTE PRODUCTEN LOFT 28

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.