Filter
Vloeren
ARTIKELEN

KLEUR

Vloeren
ARTIKELEN

KLEUR

Home Made By - PVC vloeren

Duurzaam, geluiddempend & onderhoudsarm: een PVC-vloer is geschikt voor bijna alle ruimtes in huis. De nieuwste generaties PVC-vloeren zijn daarnaast mooier dan ooit, gaan extra lang mee én zijn erg goed te onderhouden. Geen wonder dat steeds meer mensen ontdekken dat dit type vloer vaak de ideale oplossing is.

 

SOORTEN PVC-VLOEREN
 
Bij Home Made By kun je verschillende soorten PVC vloeren kopen. Zo bestaat onze collectie vloeren uit vele verschillende kleuren, patronen en legmethodes. Elke kleur heeft weer haar eigen, unieke uitstraling. Combineer een lichte kleur vloer met een lichte kleur muur om de kamer een rustige uitstraling te geven. Of combineer juist een donkere vloer met een lichte muur voor een strakke afscheiding. Zo hebben wij voor iedereen een PVC vloer die bij je past.
 
 
VOORDELEN VAN EEN PVC VLOER

Home Made By heeft een enorm ruim assortiment aan hoogwaardige vloeren. Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke en mooie vloer met een natuurlijke uitstraling? Onze PVC vloeren zijn bijna niet meer van echt hout of steen te onderscheiden. Ze zijn niet alleen geschikt - zeg maar gerust ideaal - voor vloerverwarming, maar onze PVC vloeren zijn ook heel stil en waterbestendig. Ben je overtuigd van de vele voordelen van een PVC-vloer in jouw huis? Bekijk ons volledige aanbod PVC-vloeren en ga aan de slag.
 
 
PVC VLOEREN: BETONLOOK OF HOUTLOOK
 
PVC-vloeren zijn van kunststof, maar het materiaal is door haar veelzijdigheid in motieven en patronen bijna niet meer van echt hout of beton te onderscheiden. Met een PVC vloer creëer je gemakkelijk een prachtige houtlook of betonlook voor jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een trendy visgraat patroon, een subtiele Hongaarse Punt of een stoere betontegel. En wil je weten wat bij jouw interieur het beste past? Onze interior designers adviseren je graag.

Duurzaam, geluiddempend & onderhoudsarm: een PVC-vloer is geschikt voor bijna alle ruimtes in huis. De nieuwste generaties PVC-vloeren zijn daarnaast mooier dan ooit, gaan extra lang mee én zijn erg goed te onderhouden. Geen wonder dat steeds meer mensen ontdekken dat dit type vloer vaak de ideale oplossing is....