Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies door onze interieurstylist

INTERIEURADVIES

We zijn er voor jou en je huis. Of je nu een kamer of je hele huis opnieuw wil aankleden en inrichten, je materialen wil kiezen of een vraag hebt, wij zijn er om jouw droomhuis werkelijkheid te maken. 

Met eenvoudige stappen creëren wij samen met jou een thuis dat is ingericht op jouw persoonlijke levensstijl, ruimte en design details. We starten met de Design Date, en hierna kies je één van onze design services.

 

BOEK EEN DESIGN DATE

Hoe werkt Home Made By

De stappen helder uitgelicht. Van concept tot aan realisatie.

 

1

Design Date

Een inspirerende (kosteloze) eerste kennismaking met een Home Made By Interior Designer. Tijdens deze ontmoeting zetten we de eerste stap in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis.

2

Interieuradvies

Visualiseer je ware thuis. Na afloop van een Design Date weet je waar jouw prioriteiten liggen en ga jij door met Design Plan!

3

Realisatie

Wij hebben alle vakspecialisten in huis om een vloer te leggen, gordijnen in te meten en op te hangen en de muren te schilderen. Zo wordt jouw interieuradvies verwezenlijkt en heb jij er geen omkijken naar.

4

Geniet van je thuis

'Thuis' is een gevoel. Een warme kriebel in je buik wanneer je je huis binnenstapt. Thuis is het knisperen van het haardvuur, de geur van verse bloemen, en de aanwezigheid van dierbaren. Wat betekent thuis voor jou?

 
 
 
 

Design Date

Niets is zo persoonlijk als jouw interieur. Dus beginnen we met een vrijblijvende Design Date, uiteraard bij jou thuis. Met één van onze Home Made By interior designer bespreek jij je dromen, je wensen, je budget, je prioriteiten en de problemen waar je tegenaan loopt. Samen krijgen jullie helder welk verhaal jij wil vertellen met jouw interieur, oftewel jouw Home Story.

DESIGN DATE

Design Plan

Visualiseer jouw ware thuis. Na afloop van een Design Date weet je waar jouw prioriteiten liggen en kies je uit één van onze design services. Kies je voor een Design Plan, dan gaat jouw interior designer aan de slag met de indeling. Hoe beweeg jij je door de ruimtes, waar valt het licht het mooist naar binnen en hoe ga je creatief om met lastige hoeken en vormen? Jouw interior designer verrast je met ideeën en oplossingen die worden gevisualiseerd in een plattegrond en interieurplan. 

DESIGN PLAN

Materialen selecteren

Als het Design Plan klaar is, kunnen de juiste materialen geselecteerd worden. Niet alleen jouw lifestyle, design details en ruimte spelen een belangrijke rol, het budget waarvoor alles gerealiseerd zal worden is minstens zo belangrijk voor ons. Je krijgt een eerlijk voorstel waarbij je verzekerd bent van het beste aankoopadvies. 

DESIGN DATE