Interieuradvies Home made By interieurstylist

Design Advies

Met interior design beïnvloed je op een positieve manier hoe jij je voelt in je huis. Het gaat over wie jij bent en hoe we de ruimte in jouw huis voor jou het beste benutten, binnen jouw budget. Comfortabel en functioneel, het is het creëren van een thuis vanuit een huis. De ontdekkingstocht naar jouw ware thuis begint met een Design Date, de eerste kennismaking met onze interior designer. Hierna kun je kiezen voor een Design Plan met daaropvolgend Materialen kiezen. 

Design Advies

Voelt je huis niet ‘af’? En heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste vloer, gordijnen, verfkleuren en/of raamdecoratie? Onze Home Made By interior designer is een ervaren interieurprofessional, die jou helpt bij advies, ontwerp en realisatie. Zo kun jij genieten van jouw thuis!

Plan een Design Date met één van onze interior designers om jouw ideale huis te creëren!

 

DESIGN ADVIES BOEKENONZE DESIGN SERVICES

DESIGN DATE

Van een kleine update tot een complete make-over, alles begint met een vrijblijvende Design Date. Om jouw ideale (t)huis te creëren, leren onze interior designers je graag beter kennen. Wie ben je, wat is voor jou belangrijk en hoe kan Home Made By jou het beste helpen? 

Met eenvoudige stappen kun je een thuis creëren dat is ingericht op jouw persoonlijke levensstijl, ruimte en design details. Ontdek het zelf en plan een afspraak.

Laat je Design Date niet wachten!

BOEK EEN DESIGN DATE

DESIGN PLAN

Na afloop van de Design Date gaan we direct aan de slag voor je met het advies en ontwerp, dit is het creatieve onderdeel van het proces. Je krijgt van ons een:

• Visualisatie sfeer & lifestyle
• Plattegrond en ontwerpschets
• Lichtplan (optioneel)

LEES MEER

MATERIALEN KIEZEN

Na het Design Plan maken we samen de definitieve selectie van producten, materialen en kleuren. Het ontwerp wordt vertaald in een concreet uitvoerbaar interieur, door middel van een aankoopadvies inclusief een overzicht van de werkzaamheden. 

• Afstemmen van de juiste kleuren en jouw favoriete design details
• Selectie van materialen binnen jouw budget

WELKOM THUIS

Van ontwerp tot realisatie, wij nemen je graag al het werk uit handen. Samen bepalen we de leukste zaken, wij regelen de rest.

• Planning & coördinatie - altijd met een vast aanspreekpunt
• Levering & installatie - vakmanschap, kwaliteit en perfectie
• Styling - voor de laatste puntjes op de 'i'