REE
MENU
Design Advies Interieuradvies Home Made By

Interieuradvies - Design Advies

Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren of wij de juiste match voor je zijn. Verder bespreken we welke ruimte(s) je wilt gaan aanpakken, welke materialen jouw voorkeur hebben en inventariseren we welke van onze drie
Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Lees meer over onze 'Design Advies' service:

DESIGN SERVICE: Design Advies

Samen met onze Interior Designer ga je op zoek naar jouw eigen Home Story. Wij willen graag weten wat jij een mooi interieur vindt, maar vinden het net zo belangrijk om te horen welke persoonlijke woonwensen jij hebt. Dit interieuradvies kan plaatsvinden in de winkel of gewoon bij jou thuis. Het kleur,- en materiaaladvies wordt gepresenteerd in een duidelijk en inspirerend overzicht. Daarnaast ontvang je van ons ook een persoonlijk en op maat gemaakt aankoopadvies.

• Persoonlijk adviesgesprek met Interior Designer
• Inspiratie woonstijl, kleur en materiaal
• Persoonlijk aankoopadvies

€95,- per ruimte

Heb je interesse voor een Design Advies? Plan dan een Design Date met onze Interior Designer:

Plan een Design Date

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met de Home Made By collectie zijn gerealiseerd:ONZE ANDERE DESIGN SERVICES

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 2D

Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies voor een bepaalde ruimte? Of wil je je totale huis inrichten? Dan kunnen we je verder helpen met het Design Plan 2D. Het ‘kleuradvies interieur’ vormt het uitgangspunt, maar dit complete interieuradvies geeft ook een visuele voorstelling van de interieurstyling. Zodat je het effect van de verandering op de ruimte kunt zien voor bijvoorbeeld: woonkamer inrichten, slaapkamer inrichten, etc.

BEKIJK DESIGN PLAN 2D

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 3D

In dit uitgebreide advies krijgt je complete ruimte de volledige aandacht. Wil jij jouw woonkamer inrichten, en wil je daarbij een goed beeld kunnen vormen middels een 3D visualisatie? De interieurstyling, het ‘kleuradvies interieur’ en de gekozen materialen visualiseert de Interior Designer in een impressie voor de gekozen ruimte. Jouw huis inrichten laat je vervolgens over aan onze vakspecialisten. Zij zorgen graag voor de uitvoering. Van het schilderen of stofferen van de trap tot het decoreren van de ramen.

BEKIJK DESIGN PLAN 3D