Home Story Barn Woven In Nature

Onze Autumn/Winter collectie Barn omarmt het moderne landelijke leven. Een lifestyle die vervlochten is met de natuur die ons omringt. Het wuivende riet. Rollende wolken. Mos op oude bomen. De rijke aarde waarin wortels zich verstrengelen.  
 
In de geweven texturen en natuurlijke tinten herken je elementen van het Hollandse landschap. Barn biedt je comfort, warmte en geborgenheid. Maar sluit het landschap niet buiten. 

BARN 26 | BARN 27 | BARN 28

Identity board & Design Plan

Barn 26

Barn 26 is een oase van rust. Hier kom je thuis om in alle comfort te ontspannen na een dag in de buitenlucht. De kleuren Stro, Boter en Hooi vormen samen een harmonieuze basis. Onze nieuwe contrastkleur Aarde zorgt voor een mooie balans.  
 
Met natuurlijke materialen en geweven texturen is Barn 26 een comfortabel en harmonieus thuis. Waarin je verbonden bent met het Hollandse landschap. 

Barn 26

GEBRUIKTE PRODUCTEN BARN 26

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Barn 27

Barn 27 is een warm thuis met de diepe, warme kleuren Kaneel en Eekhoorn. Deze kleuren geven het interieur de gloed van een langzaam dalende zon in een kleurrijk herfstbos. De losjes geweven stoffen en textuur-accenten maken de ruimte levendig met behoud van rust en harmonie.  
 
Barn 27 ademt comfort en geborgenheid. Een heerlijke plek om samen te genieten van elkaars gezelschap en verhalen.

Barn 27

GEBRUIKTE PRODUCTEN BARN 27

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Barn 28

In Barn 28 wordt onze verwevenheid met de natuur nog sterker gevoeld. De boskleuren Leger en Antiek verwijzen naar oude bomen, mossen en klimop. Het rustgevende groen en een ton-sur-ton van lichtere tonen geven Barn 28 een ontspannen en optimistische uitstraling.  
 
Eerlijke, natuurlijke materialen en geweven stoffen geven het interieur een extra authentieke touch. 

Barn 28

GEBRUIKTE PRODUCTEN BARN 28

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.