Filter
Home Made By voordelen Vinyl vloeren

Home Made By - Vinyl vloeren

Met onze collectie vinyl vloeren hoef je je geen zorgen te maken over kleuren of prints, met de Home Made By collectie vinyl vloeren heb je een ruime keuze. Als je het alleen nog kent van vroeger, is het de hoogste tijd voor een update. De huidige vinyl vloeren zijn zoveel luxer en mooier geworden. Kom naar onze winkel om het zelf te ervaren!

VINYL VLOEREN COLLECTIE
Vinyl vloeren zijn helemaal terug van weggeweest. Bij Home Made By hebben we diverse vinyl vloeren, je kunt dus altijd een ontwerp uitkiezen dat aansluit bij jouw smaak. Vinyl is onderhoudsvriendelijk en kan gemakkelijk met water worden gereinigd. Een trend vloer van dit moment is een betonlook vloer of visgraat vloer, beide zijn in onze  collectie verkrijgbaar.

VERSCHILLENDE SOORTEN VINYL  
Als je vinyl vloeren alleen nog kent van vroeger, is het de hoogste tijd voor een update. De huidige vinyl vloeren zijn zoveel luxer en mooier geworden. Diverse hout-, steen-, of unidecoren maken de keuze enorm.

VOORDELEN VAN VINYL
Vinyl is vooral bekend om de verende, soepele eigenschappen van de vloer. Een vinylvloer is zo stil doordat hij vaak wat veerkrachtiger is. Onze vinyl vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, kunnen tegen een stootje en kunnen gemakkelijk met water worden schoon gemaakt. Dat maakt deze vloer ideaal voor bijvoorbeeld in de keuken. Ook voor mensen met een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijt, is het een uitkomst: omdat de vloer het stof niet vasthoudt.

VINYL VLOER LATEN LEGGEN
In onze winkel helpen wij je bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe vloer. Van de juiste ondervloer tot het kiezen van een passend dessin. Ook voor het laten leggen van je vloer of vragen over onderhoud kun je terecht bij onze vakspecialist. Het installeren van een vinyl vloer is een specialistische klus, daarom adviseren wij om dit altijd over te laten aan onze professionele vakspecialist. 

Met onze collectie vinyl vloeren hoef je je geen zorgen te maken over kleuren of prints, met de Home Made By collectie vinyl vloeren heb je een ruime keuze. Als je het alleen nog kent van vroeger, is het de hoogste tijd voor een update. De huidige vinyl vloeren zijn zoveel luxer en mooier geworden. Kom naar onze winkel ...

 

LET'S DESIGN TOGETHER!