Design Plan

De ontdekkingstocht naar jouw ware thuis begint met een Design Date. De eerste ontmoeting met jouw interieurstylist. Deze vindt plaats aan je eigen keukentafel of in een winkel bij jou in de buurt. Tijdens de Design Date bespreken jullie wat je woonwensen zijn en welke ruimte(s) je wil aanpakken. Na afloop kun je kiezen uit één van onze design services: Design Date, Design Plan, Decorate Plan en Installatie. Lees hier alles over het Design Plan. 

Design Plan

Het Design Plan is een uitgebreid advies, waarin een door jou gekozen ruimte volledige aandacht krijgt. Met een Design Plan krijg je een goed beeld van het eindresultaat. Ben je tevreden? Dan maakt de interieurstylist een op maat gemaakt aankoopadvies:een boodschappenlijstje met alle gekozen producten uit de Home Made By-collectie, afgestemd op jouw budget.


• Persoonlijk adviesgesprek met een interieurstylist
• Persoonlijk moodboard
• Inspirerend overzicht van woonstijl, kleuren en materialen
• Meten en fotograferen ruimte
• Impressie gekozen ruimte 
• Persoonlijk aankoopadvies


Plan vrijblijvend een DESIGN DATE of boek eenvoudig en snel in onze webshop een Design Plan:

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met HOME MADE BY collecties zijn gerealiseerd:

DESIGN DATE

Design Date is een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met een interior designer. Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. En dat is precies wat een Home Made By interior designer voor je doet.

Design Date

KLEURADVIES

Voelt je huis niet ‘af’? En heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren? Tijdens een consult bij jou thuis of in één van onze winkels, helpt een professional je bij het maken van deze keuzes. Daarnaast hebben wij ook de vakmensen die dit kunnen uitvoeren.

Plan een Design Date