Design Date

DESIGN DATE

Jouw Home Story, een verhaal waarin jij de hoofdrol speelt, begint hier! Omdat wij geloven dat thuis gaat over de mensen die er wonen. Daarom dagen onze interior designers je in een Design Date uit om na te denken over wat thuis voor jou betekent. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw lifestyle, ruimte en design details de hoofdrol spelen. 

Laat je Design Date niet wachten!

PLAN EEN DESIGN DATE

Wat is een Design Date?

Van een kleine update tot een complete make-over, alles begint met een gratis Design Date. Dit is dé leukste manier om jouw wensen en behoeften te leren kennis. Onze interior designers maken graag kennis met je. Wie ben je, wat is voor jou belangrijk en hoe kan Home Made By bij jou het beste helpen.

Denk alvast na over de volgende punten:

• Lifestyle: wat is jouw levensstijl en gezinssituatie
• Ruimte: hoe ga je de verschillende ruimtes gebruiken en welk budget en prioriteit krijgen deze bij de inrichting
• Design Details: wat vind je belanhrijk qua kleur, vorm, textuur enzovoort

Jouw ideale match in 3 stappen

1. Kies jouw dichtsbijzijnde interior designer en maak vrijblijvend een afspraak voor een Design Date

2. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we je graag leren kennen. Daarom ontvang je voorafgaand aan de Design Date een verhelderende vragenlijst

3. Hét leukste moment: de Design Date. Samen brengen we in kaart wat je precies wil en wat voor jou belangrijk is

BOEK EEN DESIGN DATE

INTERIOR DESIGN MADE SIMPLE

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Elk huis vertelt een eigen verhaal. Logisch, want mensen verschillen nu eenmaal van elkaar. Wij maken interieuradvies persoonlijk door te kijken naar wie je bent en wat je belangrijk vindt. Jouw (levens)stijl, smaak en behoeften vormen de basis van het ontwerp van jouw ware thuis. Bekijk onze binnenkijkers en laat je inspireren.

BEKIJK ONZE BINNENKIJKERS

ONZE DESIGN SERVICES

Na afloop van de Design Date gaan we direct aan de slag voor je met het advies en ontwerp, dit is het creatieve onderdeel van het proces. Dit noemen wij ons Design Plan. Hierna maken we samen de definitieve selectie van producten, materialen en kleuren tijdens Materialen kiezen. 

DESIGN ADVIES

DESIGN ADVIES

DESIGN PLAN

DESIGN PLAN

MATERIALEN KIEZEN

MATERIALEN KIEZEN

BOEK JOUW DESIGN DATE

Een inspirerende (kosteloze) eerste kennismaking met een Home Made By interior designer. Tijdens deze ontmoeting zetten we de eerste stap in de ontdekkingstocht naar jouw ware thuis.

BOEK JOUW DESIGN DATE