kleurtrends

Kleurtrends

Op ieder moment in het jaar, op ieder tijdstip van de dag én met alle verschillende weertypen vinden er verschillende soorten lichtval plaats. Een belangrijk gegeven om mee te nemen wanneer je kiest voor kleur binnen je interieur. Onze Interior Designers helpen je graag bij het maken van de juiste kleur- en materiaalkeuze. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, bekijk de kleurtrends:

KLEURTRENDS


Najaar 2019 - 2020


$button

KLEURTRENDS


Voorjaar 2019


$button

KLEURTRENDS


2017-2018


$button

KLEURTRENDS


2017-2018


$button

Kleurenpalet

Bij Home Made By weten we dat het lastig kan zijn om het juiste kleurenpalet samen te stellen. Kleur is allesbepalend voor de sfeer en het gevoel in de ruimte. Dit reflecteert op jou, je emotie en gedrag. Het is daarom van belang om jezelf te omringen met kleuren waar jij blij van wordt. Kies je voor warme, intieme of koele, frisse kleuren in je kleurenpalet? Ga je voor veel kleur of wil je liever twee basiskleuren?

Onze passie

Het is onze passie om samen met jou een persoonlijk kleurenpalet te creëren. Hiervoor is het belangrijk om te weten welke kleuren jij mooi vindt én die ook goed bij elkaar passen. Vanuit een kleurencirkel is het gemakkelijker om de kleuren voor het kleurenpalet te bepalen. De kleuren in een kleurencirkel zijn opgedeeld in primaire, secundaire en tertiaire kleuren. Kleuren met een warme of koele ondertoon worden zichtbaar. Raak geïnspireerd door deze twaalf kleuren.
 
Ontdek de mogelijkheden van de Home Made By verfcollectie voor jouw interieur.