HOME STORY BARN 10

Bourgondisch leven; hét leven waarin genieten centraal staat. Genieten is persoonlijk en voor iedereen anders. Bij Home Made By vinden wij het belangrijk om jou te laten genieten van een persoonlijk, sfeervol interieur. In deze Home Story voeren warmte, gemak en comfort de boventoon. Geniet en leef Bourgondisch in een ontspannen ambiance met Home Story Barn 10.

Home Story Barn 10 Moodboard
Home Story Barn 11 Materialboard

INSPIRATIE HOME STORY BARN 10

Onze Home Story Barn 10 is geïnspireerd op de natuur en het buitenleven. De natuur komt terug in alles wat je ziet en aanraakt. Aardse tinten en natuurlijke materialen benadrukken dit buitengevoel in huis. Geniet van de gezelligheid van het samenzijn met vrienden en familie aan de grote houten eettafel of zak weg in de robuuste leren bank voor de ultieme ontspanning. Met Home Story Barn 10 creëer jij warmte, gemak en comfort in jouw interieur.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop en ontdek het gemak van online bestellen:

BEZOEK WEBSHOP

Eetkamer eettafel hout robuust
Bank barn leer bruin robuust

PUUR NATUUR

Eerlijke, echte materialen zorgen voor een warm interieur met een natuurlijk accent. De natuur wordt doorgevoerd met behulp van grof geweven behang – wat doet lijken alsof je je in de natuur bevindt – en grote, robuuste meubels gemaakt van diverse houtsoorten. Denk hierbij aan houten jaloezieën of een PVC vloer met houtstructuur. Op deze manier benadruk je het stoere en aardse karakter van Barn 10.

Robuust leren bank landelijke stoere stijl