HOME STORY BARN 13

Een leven ver weg van de alledaagse drukte, waar ontspanning en rust centraal staan, dat is Home Story Barn 13. Hier trek je je terug van de buitenwereld en kom je tot jezelf. De natuurlijke tinten creëren een zorgeloze sfeer in dit interieur. Zoek de natuur op en geniet van het ontspannen gevoel van Home Story Barn 13.

INSPIRATIE HOME STORY BARN 13

De natuur is een grote inspiratiebron voor Home Story Barn 13. In alles wat je ziet, komt de natuur terug. Deze sfeer wordt door aardse tinten in combinatie met de houten vloer benadrukt. Het geheel krijgt een exotisch karakter door grof geweven stoffen en groen in de vorm van planten. In dit interieur beleef je het buitengevoel van dichtbij; alsof je door een bos wandelt en geniet van de kleinste dingen om je heen. 

NATUURLIJK EN EXOTISCH

Het natuurlijke en exotische karakter van Home Story Barn 13 geeft het interieur een warme, knusse uitstraling. De warmrode Panama-kleur steekt prachtig af tegen de donkergrijze muur en benadrukt de groene accenten in huis. De wandbekleding lijkt op een grof geweven stof – wat een exotisch gevoel geeft – en de gordijnen creëren warmte. Met aangestoken wierook kom jij helemaal tot rust in Home Story Barn 13.