woonkamer lichte kleuren beige wit barn landelijk wonen

HOME STORY BARN 14

Waar de machtige zee het land kust, op de grens tussen het grote onbekende en het vertrouwde achterland, waaien alle zorgen weg. Het warme zomerzand tussen je tenen, een stevige bries die de halmen op het duin laat buigen. Altijd in beweging, al lijkt de wereld er even stil te staan. Een mooie metafoor voor jouw thuis.

Inspiratie Home Story Barn

Onze Home Story Barn blijft altijd een soort ode aan de natuur. Daarom is nu deze keer het element zee en zand terug te vinden in de Home Story Barn 14: Shifting Sands. Denk aan bruin/ houtige tinten in combinatie met lichtgroene stoffen en kleuren verf. Dit zorgt voor een frisse voorjaars look in jouw (t) huis.

Een stevige bries

Met de robuuste houten vloer en een lichte kleur op de muur haal je dat strand gevoel in huis. Groene accenten verf zijn goed te verwerken met riet elementen. Denk hierbij aan een gave lamp of een rieten mand. Frisse kust tinten. – zoals Home Made By verf kleuren steppe, kiezel en berk – geven karakter. In deze Home Story brengen je gedachten je naar de woekerende duinen en voelt het thuis als vakantie.