HOME STORY BARN 15

Nergens beleef je de verandering van de seizoenen zo sterk als in het bos. Die eerste dag dat de lucht van het voorjaar je neus prikkelt. De verkoelende schaduw terwijl de zomerzon tussen de bladeren danst. Een stevige wandeling over een verende deken van gevallen blad. De ijle silhouetten van stammen en takken, die zich aftekenen tegen de witte sneeuw en grijze winterlucht.

 

 

Inspiratie Home Story 15

De kleuren en sferen voor deze Home Story zijn volledig gebaseerd op de bossen. Het robuuste groen kan prachtig worden gecombineerd met een houten vloer. Haal de liefde voor het buiten leven in huis en creëer een oase van rust. Geïsoleerd van de alledaagse hectiek kan je thuis op je gemak de luchtigheid van de natuur ervaren.
 

Een Groene Geest

Vaak snakken wij even naar een getaway richting de veluwe of andere prachtige natuurparken in ons land. Bij deze Home Story is het de bedoeling om dit gevoel op te vullen met het interieur. Thuis is een oase van rust en ruimte, een leven ver weg van de stad. De binnenruimte moet ondanks het strakke architectonische karakter van het huis toch een warme sfeer krijgen. Moderne ambacht en nostalgische details versmelten tot een harmonieus groen geheel.

Sturdy Barn Sofa
Barn Natural Oak eetkamerstoel