Home Story Barn 21

Home Story Barn 21

Eerlijk en puur leven, dat is de gedachte achter Home Story Barn. In deze woonstijl draait alles om sereniteit: het vinden van rust begint bij je (t)huis. Wonen in een warm gekleurd interieur doe je met Barn 21.   

Identity board

Identity board

Moodboard

Moodboard

materialenpalet

materialenpalet

INSPIRATIE BARN 21  

De inspiratie voor Home Story Barn 21 vindt zijn oorsprong in het Nederlandse landschap. Op een warme nazomerdag kijk je naar de ondergaande zon op het strand. Een oranjerode gloed kleurt de horizon, de laatste zonnestralen schijnen zacht op je gezicht en een warme bries waait langs je lichaam. Het leven is sereen en ongedwongen. Met de materialen uit Barn 21 creëer je deze sfeer ook thuis. Kenmerken als zuiver, rustiek en nonchalant typeren deze woonstijl. 

ROBUUST EN NONCHALANT  

In Home Story Barn 21 ligt de focus op landelijke nonchalance. De robuuste vloer met zichtbare knoesten is aangekleed met een grof geweven vloerkleed van wol. Op de wand zie je wandbekleding met een gepleisterd effect en een onbewerkte, ruwe structuur. Terracotta is toegevoegd als accentkleur in dit interieur, zowel in het behang als de gordijnen en accessoires. Hierdoor oogt het robuuste karakter van deze Home Story vriendelijker en rustiger.  

GEBRUIKTE PRODUCTEN BARN 21

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.