Home Stories Barn 22

Home Stories Barn 22

Een ode aan het Nederlandse landschap, dát is Home Story Barn. Hier komen het robuuste karakter en de serene sfeer van de natuur samen. De natuurlijke kleuren, materialen en structuren vormen een zorgeloze sfeer en laten je tot rust komen.

Identity board

Identity board

moodboard

moodboard

materialenpalet

materialenpalet

INSPIRATIE BARN 22

  De kleurvariatie van Home Story Barn 22 is geïnspireerd op het zand van de Nederlandse kust en natuurgebied de Veluwe. Stel je een zondagse strandwandeling met helder, zonnig weer voor of juist een stevige boswandeling op een herfstdag met vallende bladeren in geelbruine kleuren. De combinatie van beige-, mosgroen- en okertinten maakt van deze woonstijl een kleurrijk maar kalm geheel.   

NATUUR EN KALMTE

Kenmerkend voor deze Home Story is de referentie naar de natuur. Dé plek om ultiem te genieten of de kalmte op te zoeken: Barn 22 biedt beide. In het behang zie je de structuur van bladeren, voor het vloerkleed is wol gebruikt en de raamdecoratie oogt luchtig. Hierdoor ervaar je een serene rust, nog eens versterkt door het kleur- en materiaalgebruik in lichte, natuurlijke tinten en stoffen.

GEBRUIKTE PRODUCTEN BARN 22

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.