barn-awakened-nature

Home Story Barn Awakened Nature

Teruggetrokken, dichtbij de natuur. Na een lange wandeling, is het goed thuiskomen. Barn is robuust, comfortabel en nonchalant. Het interieur omarmt de bewoners als een wollen deken. Hier wordt het leven bewust geleefd; eerlijk en puur.

Barn 23 | Barn 24 | BARN 25

Identity board & Design plan

identityboard
Designplan Barn

Barn 23

Niks is fijner dan een lange wandeling maken op een mooie zonnige lenteochtend. Voel de warmte van de zon op je gezicht, geniet van de puurheid van de natuur en de geur van de frisse lentebloemen. Dit gevoel wil je vasthouden, meenemen naar huis. Barn brengt natuurlijke schoonheid in het interieur. Hier wordt bewust en op eerlijke wijze geleefd.

Barn 23 is een interieur waarin neutrale aardetinten de hoofdrol spelen, met een accent op onze nieuwe Home Made By kleur, ‘kaneel

 

Moodboard

INSPIRATIE BARN 23

Voor deze Home Story kwam de inspiratie uit kenmerken van het Nederlandse landschap. De samenstelling van kleur, materiaal, patroon en structuur wekt de indruk dat je je in de natuur bevindt. Denk aan geweven stoffen als wol en linnen, maar ook aan organische lijnen die doen denken aan de bladeren van bomen. Warme neutralen vormen een solide basis en accessoires in aardse materialen en tinten kleden het geheel eenvoudig aan.

Knus, warm, harmonieus

Dat kenmerkt het hart van het huis, oftewel de woonkamer. Hier breng je veel tijd door, samen of alleen. In deze open woonkamer hangt een ontspannen sfeer: lichte aardetinten, natuurlijke materialen en organische vormen zorgen voor eenheid én rust. Plof neer op een comfortabele bank en geniet van de stilte.

De grove structuren die je terugziet in de materialen zijn een vertaling van ons prachtige Nederlandse landschap.

VEELZIJDIG EN NEUTRAAL

Wol, hout en linnen gecombineerd met grijsgroen maken het geheel uitgesproken. Deze woonstijl is veelzijdig én eenvoudig toe te passen in ieder interieur. De afwisseling tussen organische en niet-organische lijnen zorgt voor een twist. Met Barn 23 pak je uit op ingetogen wijze.

GEBRUIKTE PRODUCTEN BARN 23

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Barn 24

Eerlijk en puur leven, dat is de gedachte achter Home Story Barn. In deze woonstijl draait alles om sereniteit: het vinden van rust begint bij je (t)huis. Wonen in een warm gekleurd interieur doe je met Barn 24.

In het Barn 24 interieur is er een vleugje groen toe vanuit de natuur toegevoegd, Mos & Moeras. Deze geven je het gevoel van het ontkiemen van nieuw leven in de prille lente. De kleur kaneel geeft meer diepte aan het palet.

 

Moodboard

moodboard

INSPIRATIE BARN 24

De inspiratie voor Home Story Barn 24 vindt zijn oorsprong in het Nederlandse landschap, op een warme. Een oranje- rode gloed kleurt de horizon, de eerste zonnestralen schijnen zacht op je gezicht en een warme bries waait langs je lichaam. Het leven is sereen en ongedwongen. Met de materialen uit Barn 24 creëer je deze sfeer ook thuis. Kenmerken als zuiver, rustiek en nonchalant typeren deze woonstijl.

ROBUUST EN NONCHALANT

In Home Story Barn 24 ligt de focus op landelijke non- chalance. Op de wand zie je wandbekleding met een gewoven effect en een onbewerkte, ruwe structuur. De kleur Kaneel is toegevoegd als accentkleur in dit interieur, in het accessoires. Hierdoor oogt het robuuste karakter van deze Home Story vriendelijk en rustgevend.

GEBRUIKTE PRODUCTEN BARN 24

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

BARN 25

Een ode aan het Nederlandse landschap, dát is Home Story Barn. Hier komen het robuuste karakter en de serene sfeer van de natuur samen. De natuurlijke kleuren, materialen en structuren vormen een zorgeloze sfeer en laten je tot rust komen.

Het Barn 25 interieur staat in het teken van de kleur Kaneel. Gecombineerd met de kleuren Panama & Pecan die samen als een ton sur ton effect extra warmte geven aan dit palet.

 

Moodboard

moodboard

INSPIRATIE BARN 25

De bron van kleurinspiratie komt voort uit de rijke tinten van de Nederlandse bossen, waar bruin- en oranjetinten in perfecte harmonie samenkomen, wat resulteert in een natuurlijk meesterwerk. De gelaagde texturen van de bomen dienden als basis voor de gekozen materialen, waardoor een structuur ontstond die zowel uniek als boeiend is.

NATUUR EN KALMTE

Kenmerkend voor deze Home Story is de referentie naar de natuur. Dé plek om ultiem te genieten of de kalmte op te zoeken. Hierdoor ervaar je een serene rust, nog eens versterkt door het kleur- en materiaalgebruik in lichte, natuurlijke tinten en stoffen.

GEBRUIKTE PRODUCTEN BARN 25

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.