park-refined-treasures

Home Story Park Refined Treasures

Geïnspireerd door de Hollandse historie brengt Park een ode aan ons cultureel erfgoed. Het interieur is rijk en uitnodigend, een huis dat pronkt en trots is op zijn voorkomen. Hier wonen levensgenieters die graag het beste van zichzelf laten zien. Het gevoel voor smaak en perfectie zorgt voor een luxe sfeer waar het aan niets ontbreekt.

Park 23 | Park 24 | Park 25

IDENTITY BOARD & DESIGN PLAN

Identity board
Design Plan

Park 23

Pracht en praal. Tijdens een wandeling in het stadspark kijk je je ogen uit. Gecultiveerde natuur in sierlijke, organische vormen met strakke zichtlijnen: alles inspireert. Vooral voor Park. Park is doordacht en elegant. Hier wonen levensgenieters met oog voor detail. Een ingetogen maar hoogwaardig interieur waaraan het aan niets ontbreekt.

Park 23 is een interieur met een tijdloze en een verfijnde basis, dat subtiel wordt versterkt door onze nieuwe Home Made By accentkleur ‘Mauve’.

 

Moodboard

moodboard

INSPIRATIE PARK 23

De vloeiende lijnen en de zachte texturen zijn kenmerken uit het verleden en geven een flair waar we trots op zijn. Denk aan klassieke ornamenten en rondbogen, maar ook aan bladmotieven en houtstructuren. In dit interieur zie je architecturale kenmerken terug in de design details van de materialen, zoals dessins van gesteente.

Quality time doorbrengen met dierbaren tijdens een heerlijke maaltijd is een kostbare herinnering die we allemaal koesteren. De eetkamer is een speciale plek die ons dichter bij elkaar brengt en blijvende momenten creëert. Deze eetkamer, met zijn rustgevende neutrale kleurenpalet, straalt een gevoel van evenwicht en rust uit. De rijke walnotenhouten tafels geven de ruimte diepte en verfijning.

SUBTIEL EN CHIC

Home Story Park 23 bestaat uit een rijk en subtiel palet, waarin kleuren, materialen en structuren elkaar afwisselen en versterken. Het kleurgebruik is warm, met diepe neutrale tinten, en benadrukt het sfeervolle karakter. Met Home Story Park 23 creëer je een speels interieur met een vleugje extravagantie.

GEBRUIKTE PRODUCTEN PARK 23

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Park 24

Ervaar de sensatie van het verfraaien van je woonruimte met levendige tinten. Kies een majestueuze tint die verfijning en betrouwbaarheid uitstraalt. Versier jouw muren met luxueuze bekleding, en voeg een vleugje verfijning toe met glanzende en gepolijste materialen.

 

Moodboard

moodboard

Inspiratie Park 24

Park 24 is een niet aan tijd gebonden interieur dat trouw blijft aan ons erfgoed. De koningsblauwe kleuren zoals Diepzee & Petrol zetten hier de toon, waarbij de kleur Mauve zeker gezien mag worden.

VERFIJND & GELAAGD

In Park 24 is de combinatie van texturen, materialen en kleuren cruciaal. Het gebruik van walnoothout geeft de ruimte een gepolijste toets, dat de elegantie en verfijning van de ruimte versterkt. Om de ruimte meer karakter te geven, we kozen voor ingetogen tinten voor de eetkamerstoelen en accessoires, wat resulteert in een rijke en uitnodigende sfeer.

GEBRUIKTE PRODUCTEN PARK 24

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.

Park 25

Het ultieme gevoel van rijke speelsheid ontmoet je in Home Story Park 25. Hier ervaar je de smaakvolle perfectie van het leven. Alleen of samen, in aangename drukte of weldadige rust. Welke omgeving je voorkeur ook heeft, dit is thuiskomen in een fijne sfeer. Voel je uiterst op je gemak in het uitnodigende interieur van Home Story Park 25.

 

In het Park 25 interieur voert de kleur Mauve de boventoon. Samen met de gelijkwaardige kleuren Aubergine & Palissander geeft het geheel een zacht en gelaagd effect in dit palet.

 

Moodboard

moodboad

INSPIRATIE PARK 25

Home Story Park 25 kwam tot stand met de pracht en praal van de Hollandse historie als inspiratiebron. Klassieke bouwkundige kenmerken en natuurlijke elementen zijn subtiel doorgevoerd. Overdag zorgen frisse, koele tinten voor een licht en ruim interieur, ’s avonds creëren dezelfde aspecten juist warmte en geborgenheid.

FIJNZINNIGE LUXE

Onze Home Story Park staat bekend om haar overdadige, chique karakter. In Park 25 wordt deze luxueuze uitstraling subtieler door het gebruik van Mauve. Om kleur aan het geheel te geven, zijn accenten in Aubergine & Palisander toegevoegd. In combinatie met een matte finish en zacht(e?) accenten – die je terugziet in het behang – creëert dit kleurenpalet een smaakvol geheel.

GEBRUIKTE PRODUCTEN PARK 25

Onze interior designer heeft gekozen voor onderstaande producten.