Home Made By Binnenkijker

HOME MADE BY BINNENKIJKER

DESIGN DATE

Na enkele verhuizingen kwam het droomhuis van Raymond Dernier (45) op zijn pad. Binnen een week was de koop rond en kon het stylingavontuur beginnen. Om ervoor te zorgen dat hij zo snel mogelijk een echt thuis van zijn nieuwe woning zou kunnen maken, schakelde hij de hulp in van Home Made By. Hoe het proces verliep? We vroegen het aan Raymond.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!

 

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Hoe ben je aan deze woning gekomen?

“Toen ik deze woning in de Emmastraat op Funda zag staan, ging het heel snel. Op maandag zag ik de woning, op woensdag deed ik een bod en diezelfde vrijdag was de woning van mij. Er kwam geen makelaar aan te pas. Ik bood de vraagprijs en de gunfactor was er. Ik ging van 43 vierkante meter naar een woning van vier keer zo groot. Ook de hoge plafonds maken mijn nieuwe woning extra aangenaam, evenals de fijne buurt.”

Waarom heb je de stylist van Home Made By ingeschakeld?

“Met mijn vriendin bezocht ik Loods5 en kwam ik de stylist van Home Made By tegen. Alhoewel ik de gordijnen voor mijn nieuwe interieur al had besteld, zorgde het open karakter van de winkel ervoor dat ik toch even naar binnen liep. De stylist luisterde heel goed naar mijn verhaal en reageerde vervolgens heel adequaat en enthousiast. Niet alleen gaf ze advies over raamdecoratie - ze was direct in de weer met complete combinaties voor mijn interieur. Gelukkig kon ik mijn eerdere bestelling nog cancelen.”

Home Made By Binnenkijker
Home Made By Binnenkijker

Uit de Home Made By collectie

Voor deze Binnenkijker zijn onderstaande producten uit de Home Made By collectie gebruikt. Wil jij deze producten in jouw interieur? Kijk hier dan welke winkel er bij jou in de buurt zit.

ZOEK EEN WINKEL

Wat heb je onze stylist meegegeven?

“Ik heb een minimalistische smaak en ik houd van open ruimtes. Alhoewel mijn nieuwe woning met extra veel ruimte komt, vind ik het heel belangrijk dat het open karakter behouden blijft. Dus ik heb de Home Made By stylist laten weten dat een moderne uitstraling zonder al teveel tierelantijntjes mijn smaak het beste onderstreept. De kleuren lichtgrijs en blauw spreken me aan, net als de kleur goud. De schilders zijn met de kleuren aan de slag gegaan en daaromheen heeft ze eigenlijk alles gebouwd. Ik heb haar carte blanche gegeven.”

BEGIN VANDAAG NOG

Wil jij net als Raymond Dernier hulp bij het creëren van een mooi en persoonlijk thuis? Het is onze passie om dit samen met jou te ontdekken. Wij bieden een persoonlijk interieuradvies, een op kleur & stijl geselecteerde collectie én realisatie door onze vak- specialisten. Je begint met het maken van een afspraak met één van onze stylisten bij jou thuis of in de winkel.

MEER OVER DESIGN DATE

 

LET'S DESIGN TOGETHER!