Design Plan 2D Home Made By interieuradvies door interieurstylist

Interieuradvies - Design Plan 2D

De ontdekkingstocht naar jouw ware thuis begint met een Design Date. De eerste ontmoeting met jouw interieurstylist. Deze vindt plaats aan je eigen keukentafel of in een winkel bij jou in de buurt. Tijdens de Design Date bespreken jullie wat je woonwensen zijn en welke ruimte(s) je wilt aanpakken. Na afloop kan je kiezen uit één van onze drie designservices: Design Advies, Design Plan 2D, Design Plan 3D. Lees hier alles over Design Plan 2D.

Designservice: DESIGN PLAN 2D

Het Design Plan 2D is een uitgebreid advies, waarin een door jou gekozen ruimte de volledige aandacht krijgt. Met een 2D-ontwerp krijg je een goed beeld van het eindresultaat. Tevreden? Dan maakt de interieurstylist een op maat gemaakt aankoopadvies: een boodschappenlijstje met alle gekozen producten uit de Home Made By-collectie, afgestemd op jouw budget.

• Persoonlijk adviesgesprek met een interieurstylist
• Persoonlijk moodboard
• Inspirerend overzicht van woonstijl, kleuren en materialen
• Meten en fotograferen ruimte
• 2D-impressie gekozen ruimte
• Persoonlijk aankoopadvies
€395,- per ruimte

Plan vrijblijvend een Design Date of boek eenvoudig en snel in onze webshop een Design Plan 2D:

DESIGN PLAN 2D BOEKEN

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met HOME MADE BY collecties zijn gerealiseerd:

INTERIEURADVIES - DESIGN ADVIES

Ben je op zoek naar korte en bondige interieurstyling? Wil jij bijvoorbeeld jouw woonkamer inrichten? Of wil je je totale huis inrichten? In dit gesprek vol wooninspiratie ontdek je jouw woonstijl voor het inrichten van jouw huis of kamer. In een Home Made By winkel of met ‘interieuradvies interieur’ aan huis. Het ‘kleuradvies interieur’ wordt gepresenteerd in een duidelijk overzicht. Na akkoord ontvang je van ons een persoonlijk aankoopadvies. 

BEKIJK DESIGN ADVIES

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 3D

In dit uitgebreide advies krijgt je complete ruimte de volledige aandacht. Wil jij jouw woonkamer inrichten, en wil je daarbij een goed beeld kunnen vormen middels een 3D visualisatie? De interieurstyling, het ‘kleuradvies interieur’ en de gekozen materialen visualiseert de Interior Designer in een impressie voor de gekozen ruimte. Jouw huis inrichten laat je vervolgens over aan onze vakspecialisten. Zij zorgen graag voor de uitvoering. Van het schilderen of stofferen van de trap tot het decoreren van de ramen.

BEKIJK DESIGN PLAN 3D