Lichtplan

Wil jij van jouw huis een thuis maken? De ontdekkingstocht naar jouw ware thuis begint met een Design Date. Dit is de eerste ontmoeting met jouw interieurstylist en vindt plaats aan je eigen keukentafel, online of in een winkel bij jou in de buurt. Tijdens de Design Date bespreek jij wat je woonwensen zijn en welke ruimte(s) je wil aanpakken. Na afloop kun je kiezen uit één van onze Design Services, zoals het lichtplan. Meer weten? Alles over het lichtplan lees je hier!

PLAN EEN DESIGN DATE VOOR JOUW LICHTPLAN

Een lichtplan laten opstellen

Voor het creëren van de perfecte sfeer in huis is goede verlichting onmisbaar! Verlichting is een essentieel onderdeel van jouw interieur en kan de ruimte écht maken of breken. Bij ons kun je terecht voor het laten opstellen van een lichtplan. Onze ervaren designers gaan graag voor je aan de slag met jouw ruimte. Bovendien maken zij gebruik van verschillende soorten verlichting, van basisverlichting tot indirecte, functionele, sfeer- en decoratieve verlichting, om zo de perfecte sfeer te creëren.

Door middel van onze ruime collectie inbouw-, opbouw-, wand- en trackspots kunnen onze lichtdesigners een volwaardig lichtplan op maat ontwerpen voor jouw ruimte of gehele woning. Daarbij kunnen wij diverse design merkverlichting verwerken in een lichtplan, zoals armaturen van merken als Flos, Menu, Tonone, Normann Copenhagen en Market Set.

Benieuwd naar wat wij voor jouw ruimte of woning kunnen betekenen? Tijdens een design date krijg jij een beeld van onze aanpak en tillen we jouw interieur naar een hoger niveau met een lichtplan afgestemd op jouw wensen en behoeften!

PLAN EEN DESIGN DATE

Advies voor jouw lichtplan & interieur

Met een slim en goed ontworpen lichtplan breng je niet alleen sfeer in jouw huis, maar accentueer je ook de sterke punten in de ruimte! Zo wordt door rekening te houden met de functie van de ruimte, de positie van ramen en deuren, de kleur van de muren en jouw persoonlijke smaak een ruimte levendig en vol karakter. Met een goed lichtplan en interieur maak je dus al snel het verschil tussen een gewone kamer en een stijlvolle leefruimte waar jij je écht helemaal thuis voelt! Wil jij een lichtplan voor interieur laten opstellen? Plan een design date of neem contact met ons op!

Plan een design date voor jouw lichtplan

 

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Niks is leuker dan binnenkijken in de mooiste huizen voor een beetje wooninspiratie. Bekijk de interieurprojecten die met onze Home Made By collecties zijn gerealiseerd. 

Design Plan

Kies je voor een Design Plan dan gaat jouw interior designer aan de slag met de indeling. Hoe beweeg jij je door de ruimtes, waar valt het licht het mooist naar binnen en hoe ga je creatief om met lastige hoeken en vormen? Jouw interior designer verrast je met ideeën en oplossingen die worden gevisualiseerd in een plattegrond en interieurplan. Je kunt jouw Design Plan uitbreiden met een lichtplan. Van basisverlichting tot sfeerverlichting: met een doordacht lichtplan creëer je sfeer én functionaliteit.

Design Plan