HOME MADE BY_YOU
Welkom

WELKOM BIJ HOME MADE BY_YOU

Samen met jouw persoonlijke Interior Designer kun je via deze inspirerende werkplek jouw unieke Home Story creëren. Ieder huis vertelt tenslotte zijn eigen verhaal. De belangrijkste bron van inspiratie voor onze persoonlijke adviezen & ontwerpen ben je daarom zelf. Je kunt hier alles vinden, van de door jou gemaakte afspraken tot aan het uiteindelijke moodboard.

AFSPRAAK IN AGENDA PLANNEN

JOUW PERSOONLIJKE FAVORIETEN

Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. En dat is precies wat een Home Made By Interior Designer voor je doet. Begin alvast met het verzamelen van jouw Home Made By favorieten.

MIJN FAVORIETEN BEKIJKEN

LAAT ONS WETEN WAT IN JOUW HOOFD EN HART ZIT

Voor je gaat Design Daten ontvang je een digitale vragenlijst. We stellen je vragen die je misschien niet verwacht. Dit doen we om je echt te leren kennen en te ontdekken wat voor jou belangrijk is.

VRAGENLIJST INVULLEN

HANDIG HULPMIDDEL BUDGETBEPALING

De grootste uitdaging bij elk interieurproject is niet het ontwerpen van een mooie ruimte, maar het bepalen en bewaken van het budget. Het zit nu eenmaal in onze natuur dat we dingen willen die meer kosten dan we kunnen (of willen) uitgeven. Samen gaan we op zoek naar jouw prioriteiten en specificeren op basis daarvan het budget. Maaj gebruik van een handig hulpmiddel voor het bepalen van jouw budget. 

MIJN BUDGET BEPALEN

RUIMTES IN HUIS

Achter elke deur schuilt een ander gevoel. Jouw levensstijl en behoeften geven invulling aan de vorm en functie van alle ruimtes in huis. Je kunt hier een handig formulier vinden voor de verschillende ruimtes, hierop verzamel je op een overzichtelijke manier de belangrijkste informatie.

INFORMATIE PER RUIMTE VERZAMELEN