home made by installatie duo rolgordijnen

Installatie duo rolgordijnen

Voor het installeren van duo rolgordijnen adviseren wij altijd om de hulp van onze vakspecialist in te schakelen. Onze vakspecialist helpt je graag bij het inmeten en ophangen van jouw duo rolgordijnen. Net zo makkelijk en zo weet je zeker dat het past. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om het duo rolgordijn te bedienen. Dit kan bijvoorbeeld met een ketting of met een app op je smartphone. Duo rolgordijnen zijn eenvoudig te bedienen waardoor je zelf gemakkelijk de hoeveelheid zonlicht en privacy te bepaalt. Bekijk de bedieningsmogelijkheden voor verschillde ramen:

 

Draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg. Een duo rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het duo rolgordijn met cassette lichtkieren als verduistering gewenst is. Je kunt je rolgordijn ook bevestigen op je draai-kiepraam door middel van klemsteunen. Met behulp van spandraden blijft je duo rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.

 

Dakramen

Onze op maat gemaakte duo rolgordijnen zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wil je profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.

 

Bediening

Duo rolgordijnen voor rechte ramen kunnen worden uitgevoerd met kettingbediening, Easy up of veerbediening. Voor extra gemak raden we elektrisch bedienbare rolgordijnen aan.

• Standaard wordt het rolgordijn voorzien van kettingbediening. De ketting, kettinghanger en steunen van het rolgordijn worden afgestemd op de kleur van het rolgordijn, maar kun je ook zelf vrij kiezen uit een palet van 6 kleuren. 
• Easy up Voor extra bedieningsgemak kies je voor Easy up. Je bedient het rolgordijn met de onderlat en plaatst het hiermee met één soepele beweging in elke gewenste positie. Het rolgordijn wordt standaard voorzien van een montageprofiel en is voorzien van een aluminium onderlat. De onderlat krijgt dezelfde kleur als het montageprofiel.
• Het rolgordijn kan ook worden uitgevoerd met een veer met trekkoord en koordhanger in dezelfde kleur als de onderdelen.
• Voor een extra mooie afwerking kies je voor een koof, zodat de rol van het rolgordijn niet zichtbaar is.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!