Aandacht die je verdient

Wij wijzigen onze openingstijden om je de aandacht te geven die je verdient.

Met onze unieke combinatie van eigen Stylisten, Schilders en Stoffeerders kun je bij ons terecht voor advies, ontwerp en realisatie van alle veranderingen in jouw huis, kantoor of bedrijfspand. Wij zijn daarvoor aangesloten bij Home Made By-; een collectief van interieurprofessionals als het gaat om Interior Design.

Als team is ons doel de professionaliteit van onze werkwijze voortdurend te verbeteren. Hierbij staat het designadvies van onze stylisten centraal in onze ambitie om door te groeien naar de meest inspirerende regionale specialist op het gebied van Interior Design.

Om deze ambitie kracht bij te zetten gaan we vanaf februari onze openingstijden veranderen om jou nog meer de persoonlijke aandacht te kunnen geven die jij verdient in jouw zoektocht naar een écht mooi (t)huis.

Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur hebben we VRIJE INLOOP in onze winkel. Voel je welkom om geheel vrijblijvend inspiratie op te doen in onze home stories, stel je vragen aan een van onze adviseurs en kom verf of andere producten halen om jouw huis te verfraaien.

Om jou écht de persoonlijke en exclusieve aandacht te kunnen geven voor een advies op maat, gaan we van maandag tot en met vrijdag vanaf 13.00 uur OPEN OP AFSPRAAK.

Onze stylisten maken samen met jou deze afspraak en kunnen hun creativiteit dan geheel ontplooien met alle zorg en aandacht voor jou.

Uiteraard maken wij ook voor je woonvragen, technische adviezen, bestellingen of een kop koffie graag tijd voor je vrij, dus neem contact met ons op per telefoon, per app, per sms of per mail.

Neem je tijd, wordt verliefd en maak de juiste keuze bij Robben!

BOEK EEN DESIGN DATE