Filter
Vloeren
ARTIKELEN

KLEUR

Vloeren
ARTIKELEN

KLEUR

Home Made By installatie vloerkleed

Vloerkleed opties

Een vloerkleed heeft diverse praktische voordelen, maar voegt ook direct sfeer toe aan je interieur en maakt van de losse onderdelen in een ruimte één geheel. Bovendien zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Ga jij voor een vloerkleed met veel kleur in een ronde vorm? Of houd je meer van een hoogpolig wollen karpet? Om je op weg te helpen, lees je hieronder diverse opties voor jouw vloerkleed.

 

 

Bij het uitzoeken van een vloerkleed zijn diverse punten belangrijk; zoals materiaal, stijl, functie én formaat.  

De stijl hangt samen met de kleur van je vloerkleed. Heb jij een intgetogen, minimalistische woonstijl? Kies dan een effen vloerkleed voor het doorvoeren van deze sfeer. Of gaat jouw voorkeur uit naar een kleurrijk vloerkleed of vloerkleed met print voor een echt statement? 

Denk daarnaast aan het functionele aspect van jouw vloerkleed. Stel jezelf bijvoorbeeld de volgende vragen: Wil je een vloerkleed om koude voeten te voorkomen in je slaapkamer? Moet het kleed een eyecatcher voor de woonkamer zijn? Zoek je een zachte ondergrond waar de kinderen op kunnen spelen?

Het kiezen van het juiste formaat vloerkleed kan lastig zijn. Zo verkijk je je snel op de grootte van een kleed. Meet daarom van tevoren hoe groot het kleed maximaal kan zijn. Daarbij is het goed om te weten dat je - naast standaard maten van 2 bij 3 meter - ervoor kunt kiezen om een vloerkleed op maat te bestellen. Dat betekent dat je er wel wat langer op moet wachten, maar het wachten wordt zeker beloond met een unieke maat die perfect aansluit op jouw interieur.

Wil je advies bij het kiezen van een geschikt vloerkleed? Onze interior designers helpen je hier natuurlijk graag bij.

 

LET'S DESIGN TOGETHER!