Kleur van de Maand - Goud

De kleuren van je huis vertellen alles over wie je bent en waar je voor staat. De muren zijn op die manier een weerspiegeling van je ziel. Het kleurenpalet van de Home Made By-verfcollectie reikt ver, waardoor er voor iedere ziel een mooie match te vinden is. Elke maand lichten we een kleur uit onze verfcollectie uit. We beginnen het nieuwe jaar goed met de Home Made By-verfkleur Goud.

WONEN IN EEN LOFT

De duurzame verfcollectie van Home Made By is rijk aan natuurlijke kleuren die invulling geven aan de woonstijlen Barn, Loft en Park. De kleur Goud is onderdeel van de Loft-woonstijl. Deze kenmerkt zich door een exclusieve look waarin behang met microdessins, stoere materialen en grote kleurvlakken de hoofdrol spelen. Met warme grijstonen als basis kun je alle kanten op qua kleuraccenten. Goud leent zich bij uitstek als accentkleur in een groots interieur. Deze glansrijke verfkleur heeft een sterke associatie met de natuur. Van een prachtig herfstbos tot een glanzend zandstrand. Een muur met gouden glans geeft de hele ruimte een warme gloed.

HOE PAS JE GOUD TOE IN JE INTERIEUR?

Goud kun je op verschillende manieren toepassen in het interieur. Subtiel of groots. Slechts een kleurvlak of accentmuur is genoeg om het hele interieur een luxe look te geven. Maar wil je een groots statement maken? Schilder dan de hele muur Goud of gebruik speciale effecten zoals het dipdye-effect. In de Home Made By-verfcollectie heb je de keuze uit extra mat, fluweelmat en mat. Hoe matter de muurverf, hoe stoerder de look. De Home Made By-professional adviseert je graag over welk glansgraad het best aansluit bij jouw woonwensen. Voor een stralend resultaat besteed je de verfklus uit aan een van onze schilders. Dan scheelt jou een hoop gedoe met afplaktape en kwasten.

EEN INTERIEUR MET LEF

Ondanks dat de Home Made By-verfkleur Goud een opvallende kleur is, gaat hij dankzij de natuurlijke associatie harmonieus op in het geheel. Deze verf met optimale dekking is warm en diep waardoor hij niet afschrikt of te overheersend is. Goud laat zich bovendien goed combineren met de kleuren Turf, Parel en Zeehond uit onze verfcollectie. Juist door Goud te combineren met een contrasterende tint geef je het interieur een stoere uitstraling. Helemaal passend bij de Loft-woonstijl.

 

Wil jij je woonkamer of slaapkamer graag een andere kleur geven? Of zoek je een professional die je kan adviseren over kleurencombinaties? Maak dan gebruik van het kleuradvies van onze stylist.

BOEK JOUW DESIGN DATE