Home Made By kleur Pistache

Kleur van de Maand - Pistache

De Home Made By kleur Pistache staat deze maand centraal. Pistache is één van de accentkleuren van onze collectie Barn, waarbij natuurlijke kleuren en materialen de basis vormen. Welke impact heeft deze kleur op ons interieur? En hoe past je hem het beste toe. Ontdek het nu.

Een kleur met vele mogelijkheden

De Home Made By kleur Pistache is erg uitgesproken en afhankelijk van zijn omgeving. In grote oppervlaktes kan het een explosie van kleur creëren en daarmee een bron zijn van positieve emoties. Maar als accent in bijvoorbeeld behang en gecombineerd met een neutrale en nobele achtergrond zorgt het voor een compleet interieur.

 

Pistache in combinatie met andere kleuren

Ga zorgvuldig te werk als je de Home Made By kleur Pistache gaat combineren met andere kleuren. Ontdek hier succesvolle kleurcombinaties.

Wit

Deze combinatie is een zeer succesvolle en klassieke optie. De combinatie van Pistache met wit is goed te gebruiken in kleinere ruimtes.

Beige

Deze kleur wordt beschouwd als de volmaakte metgezel van de kleur groen en dus ook Pistache. Deze combinatie creëert een natuurlijke en ontspannen sfeer.

Oranje

Wat gedurfder is de combinatie met oranje, perzik en abrikoos tinten. Ruimtes worden erg levendig en spectaculair.

Roze

Roze, bijvoorbeeld de Home Made By kleur Bloesem uit onze Park collectie, is een goede aanvulling op Pistache. Beide tinten kijken zo zacht, dat het moeilijk wordt om niet verliefd te worden op de ruimte.

Zwart

De perfecte combinatie voor moderne interieurs is zwart en Pistache. Deze doet het goed in stijlvolle en gedurfde interieurs.

Kortom: mix de Home Made By kleur Pistache met de juiste kleuren, maar ook met de juiste texturen en materialen voor een verassend en compleet eindresultaat.

 

Bestel Pistache eenvoudig en snel in onze webshop.