Kleur van de week Rabarber

Kleur van de Maand - Rabarber

Kleuren hebben een grote invloed. Door je te omringen met kleuren waar jij blij van wordt, kun jij thuis helemaal ontspannen. Kies de kleuren voor je muren dus zorgvuldig uit en laat zo een stukje van jouw karakter zien. Ontdek de kleur van de maand: Rabarber.

Kleur van de week Rabarber
Kleur van de week Rabarber

COLLECTIE PARK 06

De kleur Rabarber hoort bij onze collectie Park 06. Deze collectie is gebaseerd op klassieke invloeden. De stijl doet denken aan een luxe boetiekhotel dat warmte, rust en kwaliteit uitstraalt. De warme roodroze, oranjerode tint Rabarber is een rijke accentkleur die het geweldig doet tegen een rustige en zachte achtergrond.

 

PRACHTIGE COMBINATIE

Mix je Rabarber met subtiele kleuren, zoals de kleuren Turf, Camel en Katoen (Park 06) uit de Home Made By verfcollectie, dan zet je Rabarber echt op een voetstuk. Geef in je woonkamer bijvoorbeeld één wand de kleur Rabarber en kies voor meubels in rustige tinten, van luxe materialen als velvet en massief hout. In strakke interieurs kan Rabarber voor een zachte noot zorgen. Combineer een Rabarberkleurige muur met strakke zwarte en witte (glanzende) meubels voor een moderne look. In klassieke interieurs staat Rabarber ook zijn mannetje. Mix het hier met sierlijke vormen en patronen, lichte kleuren en veel hout.

 

DURF HET AAN

De muren van je huis zijn zoveel meer dan stapels stenen. Ze beschermen dat wat je dierbaar is en zijn het decor van alle mooie momenten thuis. Geef je muren de kleuren die bij jou passen en maak je huis persoonlijk met Home Made By wandbekleding & verf. Vind je een hele wand in Rabarber too much? Maak een klein vlak op de wand of kies eerst voor een klein, smal wandje in de gang of een wand achter een kast. En niet gevreesd: een wand verven is niet voor altijd.

 

Wil jij je woonkamer of slaapkamer graag een andere kleur geven? Of zoek je een professional die je kan adviseren over kleurencombinaties? Maak dan gebruik van het kleuradvies van onze stylist.

BOEK JOUW DESIGN DATE