Kleur van de Maand - Toscane

Kleuren hebben een grote invloed. Door je te omringen met kleuren waar jij blij van wordt, kun jij thuis helemaal ontspannen. Kies de kleuren voor je muren dus zorgvuldig uit en laat zo een stukje van jouw karakter zien. Vandaag staat in het teken van de krachtige Home Made By verfkleur van deze maand: Toscane.

Toscane doet niet alleen denken aan het prachtige gebied in het midden van ‘La bella Italia’. De tint herinnert aan het diepe rood van de baksteen, natuurlijk terracotta, roest, rode klei en neigt zelfs een beetje naar roze-bruin. Ontdek hoe je Toscane toepast in jouw interieur!

COLLECTIE PARK 05

De kleur Toscane hoort bij onze collectie Park 05. Een collectie met klassieke invloeden die de sfeer van een luxe boetiekhotel vol warmte, rust en kwaliteit uitstraalt. Het warme Toscane is een natuurlijke, diepe roodtint die perfect is om voor rijke accenten te zorgen tegen een zachte achtergrond.

ALS ACCENTKLEUR

Het mooie aan Toscane, is dat het stijlvol matcht met heel veel tinten en stijlen. Tegen een subtiele achtergrond in wit, crème en beige wordt Toscane een échte accentkleur. Heb je zin in een luxe look, dan zorg je voor een bijzondere basis met muren in gebroken wit en accentmuren in Toscane die je combineert met luxe accenten in goud of koper. Wil je het geheel een hippere touch geven? Mix de diepe roodtint met zachte pastelkleuren als roze of mintgroen. Samen met moderne, strakke vormen in zwart en wit bewaar je de rust.

IN (W)ELKE RUIMTE

Misschien vind je het spannend om een hele wand in de kleur Toscane te verven? Pak het klein aan. Begin met een deel van de wand achter je bureau of achter de boekenkast. Zo kun je rustig het effect beoordelen. Maar wees niet bang, met een wand in de kleur Toscane laat je een deel zien van wie jij bent en dat is mooi!

De muren van je huis zijn zoveel meer dan stapels stenen. Ze beschermen dat wat je dierbaar is en zijn het decor van alle mooie momenten thuis. Geef je muren de kleuren die bij jou passen en maak je huis persoonlijk met Home Made By wandbekleding & verf.

BOEK JOUW DESIGN DATE