Behang - gordijn - horizontale jaloezieën Barn 09

HOME STORY BARN 09

Bij de avonturier draait alles om de natuur en reizen. Tochten langs de kust, of met de boot langs de havens van de Noordzee. Thuis hoeft niet te luxe, het mag stoer en krachtig. Na een lange wandeling met de kids, is het heerlijk thuiskomen in een huis waar comfort en gemak de hoofdrol spelen. Met een goed glas in de hand en de honden aan de voeten, is het gevoel van geluk nooit ver weg. 

 

Onze unieke collectie Barn 09 bestaat uit hoogwaardige, aantrekkelijk geprijsde materialen die de basis vormen voor een warm en persoonlijk thuis. De samenstelling van deze collectie is gebaseerd op de natuur en reizen. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd zodat er een harmonieus en warm thuis ontstaat.

Benieuwd naar onze producten? Bezoek onze webshop en ervaar het gemak van online bestellen:

 

BEZOEK WEBSHOP

Moodboard Home Story Barn 09
Materialen palet + kleuren Barn 09

Onze Home Stories zijn door onszelf gecreëerde verhalen, afgestemd op verschillende levensbehoeften. Met onze eigen producten geven we invulling aan elke home story. De producten worden zorgvuldig geselecteerd en samengebracht tot een harmonieus geheel. Voor jouw huis doen we hetzelfde. De interieurstylist kijkt naar wie je bent, wat je woonwensen zijn en welke mogelijkheden jouw huis biedt. Afhankelijk van jouw budget maakt de interieurstylist een persoonlijk interieuradvies en -ontwerp. Om kennis te maken met jou en je huis, plannen we graag eerst een Design Date. Daarin gaan we op zoek naar wat het thuisgevoel voor jou betekent.

BOEK EEN DESIGN DATE

pvc vloer bruin blauw behang Barn 09
Vloerkleed blauw beige Barn 09

DEZE PRODUCTEN MAKEN ONDERDEEL UIT VAN BARN 09