Home Made By interieuradvies

VAN (ONLINE) INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Het hectische leven is plotseling tot stilstand gekomen, voor even is onze wereld zo groot als ons huis. Laat je niet begrenzen door alles wat niet kan, maar ga juist op zoek naar mogelijkheden. Zie het als een kans om te ontdekken waar je van geniet en wat je wilt veranderen in huis. Ook op afstand helpen we je graag met professioneel interieuradvies. Een online Design Date is een eerste ontmoeting met jouw Interior Designer en kan vanaf je eigen bank:

KEUZE UIT DRIE DESIGNSERVICES

Na afloop van een Design Date weet je waar jouw prioriteiten liggen en kan je kiezen uit één van onze drie designservices: DESIGN ADVIES, DESIGN PLAN 2D of DESIGN PLAN 3D. Voor deze services hanteren we een vast tarief per ruimte zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Lees verder over onze bezorgdienst en mogelijkheid voor private shopping.

 

PRIVATE SHOPPING & BEZORGDIENST

Om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt voor jouw nieuwe vloer of behang kun je kosteloos een private shopping plannen in onze winkel. Wil je jouw persoonlijke selectie (ook) graag thuis bekijken? Wij kunnen de stalen kosteloos thuisbezorgen. Zo hoef jij er de deur niet voor uit, wel zo prettig. Uiteraard nemen we de nodige voorzorgsmaatregelen.

ONZE VAKSPECIALISTEN BLIJVEN MET PASSIE INSTALLEREN

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat blijven we gewoon doen, juist in deze bijzondere tijd. Wanneer het designplan is afgerond, zorgen wij dus ook gewoon voor de realisatie van het plan. Onze vakspecialisten blijven met passie installeren. Uiteraard doen we dit zo veilig mogelijk want de gezondheid van onze klanten en medewerkers is onze hoogste prioriteit.

De prijzen van onze collectie zijn incl. advies, vakkundige installatie, uitleg over het onderhoud, uitgebreide service en garantie.