Raamproducten Barn 17

Raambekleding - Barn 17

Hieronder vind je de door Wouter en Ilse gekozen raamproducten.
De raambekleding van HOME STORY BARN 17 - DUTCH (DE)LIGHT.

Gordijnen - Barn 17

Een gordijn met open structuur filtert het licht en speelt, schommelend met schaduw, in de ruimte. Net als het deinen van de zee onder de schittering van de zon. Grove en fijne weefselstructuren wisselen elkaar af net zoals zand ook een grove en fijnere korrel kent. De delicate goudkleurige droogbloem patroon op één van de gordijnstoffen voelt vertrouwd en luxueus aan. 

Raamdecoratie - Barn 17

 Ook hier wordt gekozen voor subtiele afwisselingen tussen natuurlijke materialen met structuur en effen materialen met glanseffecten. Zo wordt het licht op speelse manier gefilterd gedurende de dag. Van ragfijn tot verduisterend na gelang de stand van de zon.

LET'S DESIGN TOGETHER

De fase van je leven waarin je zit, speelt een rol bij de keuze van raambekleding. Dit maakt dat je soms verlangt naar rust en privacy en soms ook helemaal niet. Daarnaast is het niet alleen belangrijk of de ruimte op het noorden of het zuiden ligt, maar vooral welke functie deze heeft. Onze raambekleding selectie is breed om alle verschillende functies of toepassingen voor jouw ramen af te dekken. Lukt het jou niet om een keuze te maken? Boek dan nu een Design Date!

Design Date