Het (t)huis van Wouter en Ilse

BARN 17 - DUTCH (DE)LIGHT

Wouter en Ilse leven samen met hun kinderen Sem en Tobias in een nieuw ecologisch bewust gebouwd huis aan de kust van Noord Holland waar al eeuwenlang kunstenaars worden geïnspireerd door het Nederlandse licht. Aan onze kust maakt dat licht misschien wel het meeste indruk; en wanneer Moeder Natuur haar lichtbron in zee laat zakken, zwaaien de banen kunstlicht vanuit de vuurtorens over een gitzwarte zee. In Home Story Barn 17 spelen we met de subtiele kleurverschillen die het strand ondergaat onder invloed van dat altijd veranderende licht. Door de ton-sur-ton combinaties te doorbreken met een gedurfd kleuraccent – zoals vuurtorenrood – creëer je een samenhangend en toch spannend interieur. ​

Wouter en Ilse houden van de zee en de ruige natuur van de duinen en zien dit in hun interieur ook graag terug. Het was lastig om de juiste mix aan materialen te kiezen. Daarom schoot onze interior designer Wouter en Ilse te hulp met een DESIGN DATE. Tijdens dit kennismakingsgesprek ligt de focus op persoonlijkheid en levensstijl, omdat dit de basis vormt voor een prachtig en passend interieur. Zo maakte onze Designstudio een pallet met materialen die zijn geïnspireerd op de natuur. Gevlochten riet, grof geweven stoffen, en subtiele prints van verdroogde rietgewassen. Comfort is belangrijk, dus er ligt een royaal comfortabel wollen vloerkleed in de zithoek met linnenkleurige banken. Aan het einde van het voorstel bleek dat Wouter en Ilse behoefte hadden aan een volledig DESIGN PLAN, waarna onze interior designer aan de slag ging met producten en attributen om van het huis van Jeroen en Susan een echt thuis te maken.

Het complete Barn 17 palet
IDENTITY BOARD Het identity board van Wouter en Ilse laat zien dat ze van het strand houden waar licht en schaduw een boeiend schouwspel levert gedurende de dag. Zachte tinten en het gevoel van ruimte.

IDENTITY BOARD

Het identity board van Wouter en Ilse laat zien dat ze van het strand houden waar licht en schaduw een boeiend schouwspel levert gedurende de dag. Zachte tinten en het gevoel van ruimte.

Moodboard De kleuren zijn geïnspireerd door de warme tinten van een avondgloed op het zand, het roodaccent van de vuurtoren en de blauwgrijze kleur van zee en lucht.

Moodboard

De kleuren zijn geïnspireerd door de warme tinten van een avondgloed op het zand, het roodaccent van de vuurtoren en de blauwgrijze kleur van zee en lucht.

Designplan In het plan is gekozen voor lichte tinten en natuurlijke materialen voor een ruimtelijk effect en om het strandgevoel te benadrukken zoals de houtlook PVC-vloer in de kleur Sto en de textuur van de vloerkleed.

Designplan

In het plan is gekozen voor lichte tinten en natuurlijke materialen voor een ruimtelijk effect en om het strandgevoel te benadrukken zoals de houtlook PVC-vloer in de kleur Sto en de textuur van de vloerkleed.

Wil jij net als Wouter en Ilse het gemak van professioneel interieuradvies ervaren? Boek een Design Date!

Design Date

HOME MADE BY_ BARN 17 productselectie

HET (T)HUIS VAN WOUTER EN ILSE

Wil je precies weten welke producten we voor Wouter en Ilse hebben gebruikt?
Kies dan hier de categorie waar je meer over wilt weten.

BARN 17 - DUTCH (DE)LIGHT

 

In Home Story Barn 17 spelen we met de subtiele kleurverschillen die het strand ondergaat onder invloed van dat altijd veranderende licht. Door de ton-sur-ton combinaties te doorbreken met een gedurfd kleuraccent – zoals vuurtorenrood – creëer jij een samenhangend en toch spannend interieur. 

Een Design Date boeken

In Home Story Barn 17 spelen we met de subtiele kleurverschillen die het strand ondergaat onder invloed van dat altijd veranderende licht. Door de ton-sur-ton combinaties te doorbreken met een gedurfd kleuraccent – zoals vuurtorenrood – creëer jij een samenhangend en toch spannend interieur. 

Een Design Date boeken

Complete kleur- en materialenpalet van BARN 17

Op basis van de wensen en behoeften van Wouter en Ilse heeft onze interior designer gekozen voor onderstaande producten.

TIP: Je kunt je persoonlijke favorieten bewaren door op het hartje te klikken op het artikelpagina.

Barn Home Stories

Spreekt de Barn stijl je aan? Een interieur geinspireerd door het Nederlandse lanschap met al zijn tinten, texturen en contasten?

Bekijk meer Barn Home Stories