REE
MENU
Home Made By Design Plan 3D Interieuradvies

Interieuradvies - Design Plan 3D

Tijdens een inspirerende sessie van een uur gaan wij samen jouw smaak en prioriteiten ontdekken en kun jij ervaren of wij de juiste match voor je zijn. Verder bespreken we welke ruimte(s) je wilt gaan aanpakken, welke materialen jouw voorkeur hebben en inventariseren we welke van onze drie
Design Services het beste aansluit bij jouw behoeften. Lees meer over onze 'Design Plan 3D' service:

Design service: DESIGN PLAN 3D

Met een Design Plan 3D wordt het interieuradvies voor de gekozen ruimte en producten in 3D beelden weergegeven. Door de visuele vertaling van een 3D ontwerp krijg je een goed beeld van de ruimte. Ben je tevreden? Dan maken wij een persoonlijk en op maat gemaakt aankoopadvies voor je, waarin we samen met jou de juiste materialen uit de Home Made By collectie uitzoeken.

• Persoonlijk adviesgesprek met een Interior Designer
• Inspiratie woonstijl, kleur en materiaal
• Meten en fotograferen ruimte
• Impressie gekozen ruimte (2D ontwerp)
• Impressie gekozen ruimte (3D ontwerp)
• Persoonlijk aankoopadvies

€595,- per ruimte

Heb je interesse voor een Design Plan 3D? Plan dan een Design Date samen met onze Interior Designer: 

Plan een Design Date

HOME MADE BY BINNENKIJKERS

Bekijk de interieurprojecten die met HOME MADE BY collecties zijn gerealiseerd:ONZE ANDERE DESIGN SERVICES

INTERIEURADVIES - DESIGN ADVIES

Ben je op zoek naar korte en bondige interieurstyling? Wil jij bijvoorbeeld jouw woonkamer inrichten? Of wil je je totale huis inrichten? In dit gesprek vol wooninspiratie ontdek je jouw woonstijl voor het inrichten van jouw huis of kamer. In een Home Made By winkel of met ‘interieuradvies interieur’ aan huis. Het ‘kleuradvies interieur’ wordt gepresenteerd in een duidelijk overzicht. Na akkoord ontvang je van ons een persoonlijk aankoopadvies. 

BEKIJK DESIGN ADVIES

INTERIEURADVIES - DESIGN PLAN 2D

Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies voor een bepaalde ruimte? Of wil je je totale huis inrichten? Dan kunnen we je verder helpen met het Design Plan 2D. Het ‘kleuradvies interieur’ vormt het uitgangspunt, maar dit complete interieuradvies geeft ook een visuele voorstelling van de interieurstyling. Zodat je het effect van de verandering op de ruimte kunt zien voor bijvoorbeeld: woonkamer inrichten, slaapkamer inrichten, etc.

BEKIJK DESIGN PLAN 2D