Home Made By Twigt Interieur

TWIGT INTERIEUR

Kanaalweg 57-59
2903 LR Capelle aan den IJssel
010 450 63 06
wonen@twigtinterieur.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

OPEN OP AFSPRAAK

Bestel je producten eenvoudig en snel in onze webshop en kom ze veilig bij onze winkel afhalen.

 

OPEN OP AFSPRAAK
Bel of mail ons voor een winkelafspraak of bestelling.

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. In deze bijzondere tijd doen we dat zo:

• Onze winkel is op afspraak geopend zodat je onze collecties verf, behang, vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meubels op je gemak kunt komen bekijken.
Wij geven je ruim de tijd om zelf rond te kijken en wij adviseren jou graag waar gewenst.
• Alle adviezen-aan-huis vinden gewoon plaats, bijv. met onze stylistes, uiteraard op gepaste afstand
• Onze stoffeerders verrichten hun werkzaamheden bij je thuis
Online bestellingen (via contact of onze WEBSHOP) mogen worden afgehaald aan de winkeldeur

Voor vragen, advies of het maken van een afspraak bel ons:
010 450 63 06

 

Over Twigt interieur, Capelle aan den IJssel

Wij hebben één missie: mensen helpen een écht mooi (t)huis te maken. Dat doen we met onze inspirerende collectie gordijnen, raamdecoratie, vloeren, behang en verf. Overigens maakt het ons niet uit of je zelf aan de slag gaat, of dat je het werk liever aan één van onze professionals overlaat. Een vakkundige stylist, stoffeerder of schilder, Wij maken exclusief maatwerk graag toegankelijk voor iedereen. Zo wordt het in Capelle aan den IJssel nog mooier wonen.

Nieuws in Capelle aan de IJssel

Collectie producten in Capelle aan de IJssel

TEAM TWIGT INTERIEUR

Dasja  Schuurman
Adviseur

Dasja Schuurman


Dasja  Schuurman
Adviseur

Dasja Schuurman


Adrie de Bruin
Adviseur, stoffeerder

Adrie de Bruin


Adrie de Bruin
Adviseur, stoffeerder

Adrie de Bruin


Frank Ebbelaar
stoffeerder

Frank Ebbelaar


Frank Ebbelaar
stoffeerder

Frank Ebbelaar


Sjaak van der Bent
stoffeerder

Sjaak van der Bent


Sjaak van der Bent
stoffeerder

Sjaak van der Bent


Nicole Timmers
creatief-adviseur, stylist

Nicole Timmers


Nicole Timmers
creatief-adviseur, stylist

Nicole Timmers


Glenn Twigt
stoffeerder

Glenn Twigt


Glenn Twigt
stoffeerder

Glenn Twigt


Harry Twigt
stoffeerder

Harry Twigt


Harry Twigt
stoffeerder

Harry Twigt


Twigt - DE BESTE

Ben je opzoek naar een nieuw tapijt, een pvc- vloer of juist naar een ecologisch vriendelijke variant voor op de vloer zoals marmoleum? Wil je weten wat de beste oplossing voor jou is op het gebied van raamdecoratie of kunnen je muren nog wel een likje verf gebruiken? Stap Twigt interieur in Capelle aan den Ijssel binnen voor een scherpe aanbieding. Vergelijken met andere interieurspecialisten is niet nodig: bij Twigt kun je jouw favoriete interieurproducten op maat laten maken voor een goedkope prijs. En niet onbelangrijk: bij Twigt interieur in Capelle aan den Ijssel ben je ook aan het juiste adres als het op advies aankomt. Met alle interieurkeuzes die er zijn te maken, is een beetje hulp natuurlijk niet overbodig. Het opmeten kun je ook aan Twigt interieur overlaten: hiervoor komen we namelijk gewoon bij je thuis.

Twigt – DE COLLECTIE

Vloeren, raamdecoratie, verf, behang, gordijnen – je vindt het bij Twigt in Capelle aan den Ijssel. We begrijpen als geen ander dat je thuis een belangrijke plek is, die je graag zo mooi mogelijk wilt inrichten. Maar, als het even kan ook zo goedkoop mogelijk. Daarom kenmerken de collecties van Twigt zich door de beste kwaliteit én een zacht prijsje. Kijk je altijd naar de laatste trends of kies je liever voor tijdloos? Van het behang tot de gordijnen – bij Twigt in Capelle aan den Ijssel kun je alle kanten op.

Twigt interieur – SERVICES

Van het kopen van een nieuw bankstel en het vergelijken van alle verschillende soorten raamdecoratie zoals jaloezieën tot het laten maken van je nieuwe plissé gordijnen op maat - er komt best veel kijken bij de creatie van het interieur van je dromen. En dan hebben we het nog niet eens over het monteren van de producten, de styling en het onderhoud! Gelukkig kun je bij Twigt interieur in Capelle aan den Ijssel ook terecht voor advies. Gespecialiseerd als we zijn, kunnen we je adviseren over onze collectie, houden we rekening met de aanbiedingen die er lopen en kunnen we samen producten met elkaar vergelijken om zo tot een prachtig interieur te komen. En de afwerking? Ook daarvoor kun je Twigt interieur inschakelen als de beste.

Twigt – VAKSPECIALISME

Wij hebben ervaren vakmensen en woonprofessionals in dienst. Voor zowel bedrijven als particulieren. Groot assortiment in vloeren. PVC, marmoleum, laminaat… je vindt de meest uiteenlopende vloeren in de uitwerking die bij jou past. Ook het leggen van vloeren of monteren van uw buitenzonwering is voor ons geen enkel probleem. Bij Twigtweten ze precies welk type raamdecoratie de beste keuze is. Of je beter kunt gaan voor in betweens, plissé gordijnen, jaloezieën, duo of rolgordijnen?